- -
UPV
 
Inici UPV :: Estudis :: Estudis de grau :: Titulacions

Professions regulades (graus)

Les professions regulades són oficis per a l'exercici dels quals es requereix complir una condició especial, que, generalment, és estar en possessió d'un determinat títol acadèmic (o haver superat una prova d'aptitud o un període de pràctiques). En l'actualitat, es regeixen pel Reial decret 1.837/2008 i en la llista s'inclouen ocupacions molt variades. Per a cada ofici, es requereix un tipus de titulació diferent: bé de cicles formatius o bé d'estudis universitaris.


Respecte a aquests últims, l'espai europeu d'educació superior (EEES) va determinar que les atribucions professionals es poden adquirir amb la titulació de grau (enginyeria tècnica o arquitectura tècnica) o amb la de màster universitari (enginyeria o arquitectura). Així doncs, la UPV imparteix graus que habiliten per a l'exercici de les professions regulades de l'enginyeria tècnica i l'arquitectura tècnica.


En la llista següent es poden veure les professions regulades que es poden exercir amb els estudis de grau cursats a la Universitat Politècnica de València:

Més informació: 
UPV
UPV
UPV

EMAS upv