- -
UPV
 
26/03/15
Notícia
El Festival Pint of Sciences aplega a València

El Festival Pint of Sciences aplega a València. D'aquesta manera, la ciutat s'uneix al grup de ciutats que organitzen el Festival Pint of Sciences que tindrà lloc els díes 18, 19 y 20 de maig simultàneament a 40 ciutats de tot el món.

Espanya s'uneix por primera vegada al Festival en el qual ja participen Gran Britanya, França, Estats Units, Irlanda, Italia, Alemanya i Australia.

Pint of Science es un festival internacional que organitza xarrades científiques a bars i que cerca traure als investigadores dels seus laboratoris per a que conten les seues investigacions amb un context informal, distès i agradable. Durant tres díes consecutius es pretén que els científics s'apropen al públic i que, amb una cerveza en la mà, tinguen l'ocasión de parlar amb la gent sobre lo que fan.

Els científics parlarán simultáneament a distints bars i tots aquells que vagen a escoltar-los tindrán l'ocasión de plantejar les preguntes que troben més interesants. Es cobrirán diverses árees de coneixement com la física, les matemàtiques, els materials, les ciències de la terra, la inmunología, la investigació del càncer, la ecología, el clima, la psicología, la història, l'arqueología, la robòtica i la tecnología. Els grans temes que es plantejen son:

- Dels àtoms a les galaxies : física, química, astrofísica, cosmologia, termodinàmica, materials.

- Planeta terra: geografia, geologia, oceanografia, ciències de la terra, ecologia, clima, medi ambient, zoologia.

- El nostre cos: ciencies de la vida incloent inmunologia, càncer, envelliment, genètica, salut, biotecnologia.

- Ment meravellosa: neurociència, psicologia i psiquiatria.

- La nostra societat: arqueologia, història, antropologia, política, economia, filosofia, comportament social.

- “Tech me out” : tecnologia, ingenyeria, computació, robòtica, modelat matemàtic, programari.

Si eres científic i t'apeteix sumar-te a aquesta iniciativa altruista a València per ajudar a transmitir la millor ciència a la societat, posa't en contacte amb InnDEA escribint-nos a vitsalud@inndeavalencia.com abans del 30 de març.


EMAS upv