- -
UPV
 
03/02/14
Notícia
CURS A BARCELONA: QUI DECIDEIX QUÈ MENGEM

Del camp a la taula: qui decideix què mengem? a Barcelona, els dissabtes 8 i 15 de febrer.

Del camp a la taula, els aliments recorren milers de quilòmetres. La cadena agrícola i alimentària s'ha allargat tant en els darrers anys que pagesos i consumidors hem perdut tota capacitat d'incidir-hi. Avui, unes poques multinacionals són les que acaban decidint què mengem, avanposant els seus interessos particulars a les nostres necessitats alimentàries.

Amb aquest curs volem desemmascarar la cara oculta del sistema agrícola i alimentari actual i els seus impactes negatius en àmbits com la pagesia, el medi ambient, les dones, el consum... Per acabar assenyalant les alternatives que tenim a les nostres mans basades en la sobirania alimentària i el consum crític.

A Barcelona, el curs es portarà a terme a l'Ateneu Rebel (Poble Sec). 
Dates: dissabtes 8 i 15 de febrer. Horari: 9.30h a 14h. Cost: 40EUR.


EMAS upv