- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
13/01/22
Noticia
Entrades de teatre per a l’obra ‘Quan les vinyes ploren’

Les entrades s'atorgaran a les persones premiades amb entrades per al període del 29 de desembre al 9 de gener

Amb motiu de la cancel.lació -per la detecció d'un cas de COVID-19 entre el repartiment de l'espectacle- de totes les representacions de l'obra Nadal a casa Els Cupiello_ del 29 de desembre al 9 de gener, el Teatre Micalet ofereix, als membres de la UPV amb les entrades concedides i confirmades per al període esmentat, la possibilitat d'assistir a la representació de l'obra Quan les vinyes ploren.

Quan les vinyes ploren és la història dels Vidal, una família en crisi amb una història encoberta des de fa molt de temps que veurà la llum a partir d'una reunió familiar. 

Sessions

L’obra Quan les vinyes ploren es representadel 14 al 30 de gener, el dimecres, dijous i divendres a les 20 h, i el dissabte i diumenge a les 19 h.

Destinataris, confirmació i reserves

L’obra s’adreça a les persones que tenien les entrades concedides per a assistir a les representacions de Nadal a casa Els Cupiello entre el 29 de desembre i el 9 de gener, però que no van poder assistir-hi perquè l’obra es va cancel·lar des del Teatre Micalet.

Per a fer efectiva la reserva, és necessari que les persones esmentades comuniquen al Servei de Promoció i Normalització Lingüística el dia que volen assistir a la representació, per mitjà del correu dinamitzacio.spnl@upv.es, i des de l’SPNL ho comunicarem al Teatre.

En el cas que hi haja alguna renúncia, avisarem les persones de la llista d’espera, per si els interessa assistir a aquesta nova obra.

Quan les vinyes ploren.

Quan les vinyes ploren, de Fum Teatre i escrita i dirigida per Laura Sanchis, és la història dels Vidal, una família en crisi amb una història encoberta des de fa molt de temps que veurà la llum a partir d’una reunió familiar. L’obra reflexiona sobre la família, el fet de tornar a casa i les conseqüències de donar l’esquena als conflictes pendents de ser resolts. Un espectacle conduït per un text viu i actual, resolt amb humor i veritats.

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia

Instagram: @spnlbondia


EMAS upv