- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
11/10/21
Notícia
Els equips Comuna Gira-sol, 514 i DobleA han sigut els guanyadors de l’activitat “Benvinguda del Voluntariat Lingüístic: Conèixer la natura del campus”

Els membres dels equips guanyadors han obtingut un cap de setmana a Bocairent

El passat dijous 30 de setembre va tenir lloc la “Benvinguda del Voluntariat Lingüístic: Conèixer la natura del campus”, amb motiu del Dia Europeu de les Llengües. Els objectius eren identificar la flora del campus i conèixer els membres del Voluntariat Lingüístic de la UPV.

 

Els equips participants havien de localitzar al Campus de Vera els 10 arbres, arbustos o plantes terminats, fer-se una foto de l’equip amb cadascun dels exemplars de la flora i publicar-ho en les xarxes amb el nom en valencià i l’etiqueta #benvingudaVL i @spnlbondia.

 

La font de consulta de la flora és l’obra Flora de los jardines de la Universitat Politècnica de València, de F. J. Esteras Pérez, S. López Galarza i E. Sanchis Duato, publicat per l’Editorial UPV el 2014.

 

Els equips que van completar tota l’activitat en el temps fixat i han obtingut un cap de setmana en una casa rural de Bocairent per a cadascun dels membres són els següents: Comuna gira-sol (Sol, Elena, Carmina), 514 (Luna, Julia) i DobleA (Andrea, Aitana i Cris).

 

A pesar no haver resultat premiat, cal destacar la participació també de l’equipThe Three Musketeers.

 

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia

Instagram: @spnlbondia


EMAS upv