- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

E.U. en Competència Professional per a l'Ensenyament

 
10/06/21
Noticia
La campanya «Llegir en valencià» compleix 15 anys amb els parcs naturals com a protagonistes

La UPV dona suport a aquesta campanya, que comença el proper diumenge 13 de juny

El proper diumenge 13 de juny comença la nova campanya d’animació lectora «Llegir en valencià», impulsada per la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, amb el suport de nombroses entitats i institucions, com la Universitat Politècnica de València.

La campanya «Llegir en valencià”, que compleix 15 anys, està dedicada enguany a alguns dels espais naturals més singulars del nostre territori amb el lema «Els nostres parcs naturals», en una col·lecció d’11 llibres escrits per destacades autores i autors actuals amb il·lustracions d’artistes valencians.

El primer llibre de la col·lecció, El clot, escrit per l’escriptor valencià Martí Domínguez i il·lustrat per Paula M. Rufat, es podrà aconseguir gratis aquest diumenge amb el diari Levante-EMV i el 4 de juliol amb Información. La resta de títols es podran adquirir cada dissabte i diumenge amb Levante-EMV i cada divendres i dissabte amb Información per només 1 euro.

«Llegir en valencià» és l’única campanya d’animació lectora que, des de fa més de quinze anys, fomenta la cultura i la lectura en la nostra llengua, i dona a conèixer els costums i les tradicions del poble valencià amb l’edició d’una col·lecció de llibres dirigida tant a lectors i lectores que ja estan habituats a llegir com als qui s’inicien en la lectura en valencià. 

En la campanya col·laboren nombroses institucions públiques i privades vinculades al món del llibre i la cultura i té el suport de més de 30 entitats de diferents àmbits.

 

La col·lecció i els premis

 

Presentació de la campanya

El proppassat 9 de juny, a Alzira, va tenir lloc la presentació de la campanya, a la qual van assistir, en representació de la UPV, Lluís Miret, director de l’Àrea de Llengües, i Josep Cortés, responsable de promoció del Servei de Promoció i Normalització Lingüística.

 

Informació: http://www.llegirenvalencia.org/llegir2021/

 


EMAS upv