- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
17/12/20
Notícia
Lliurament del portamascareta de “M’agrada el valencià” al PAS i PI

El termini per a enviar les sol·licituds finalitza el 31 de gener

El Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació, per mitjà del Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL), obsequia el personal d’administració i serveis (PAS) i el personal d’investigació (PI) amb el portamascareta de “M’agrada el valencià”, amb l’objectiu de promoure l’ús responsable dels elements de protecció per a la salut.

Per a rebre el portamascareta al CDIS corresponent (centre, departament, institut o servei), cal emplenar un  breu formulari sobre el coneixement dels serveis que ofereix el Servei de Promoció i  Normalització Lingüística.

Per a l’enviament de l’obsequi, s’atendran les sol·licituds rebudes per ordre d’arribada, fins a l’acabament de les existències, ja que són limitades.

Característiques del portamascareta

El portamascareta és de color blau elèctric, d’una grandària de 17 x 16 cm, fet amb un teixit de reixeta de farmàcia 3D, de polièster, amb una cremallera i una ansa de pell sintètica. Es pot llavar en una llavadora a 60º amb un detergent comercial i suavitzant i eixugar-se a l’assecadora.

Destinataris: personal d’administració i serveis (PAS) i personal d’investigació (PI) de la UPV. 

Sol·licituds i termini: les sol·licituds s’han de fer per mitjà del «Formulari per al lliurament de l’obsequi de “M’agrada el valencià”» fins al  31 de gener, inclòs. 

 

Servei de Promoció i Normalització Lingüística 

www.upv.es/bondia

spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia


EMAS upv