- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
04/06/20
Noticia
Resolució dels Premis DRAC, per a la direcció i realització de curtmetratges en valencià
En la cinquena edició dels DRAC el jurat ha acordat concedir dos premis.

El DRAC (Direcció i Realització d’Audiovisuals en Valencià) és un concurs de curtmetratges, aplicacions i podcasts en valencià, que organitzen estudiants del Campus de Gandia de la UPV amb el suport del Servei de Promoció i Normalització Lingüística del mateix campus, i el 2020 ha tingut lloc la cinquena edició, amb tres categories: curtmetratges, aplicacions i podcasts, realitzats en valencià.

 

La resolució del jurat dels V Premis DRAC 2020 remarca un agraïment especialment per la participació, sobretot en les circumstàncies actuals, i  valora, a banda de la creativitat i professionalitat de les obres, la seua originalitat.

 

Per això, el jurat manifesta que “s’han volgut valorar els esforços per part dels grups i s’ha decidit lliurar dos premis a la categoria de curtmetratges, 1r i 2n premi”. D’altra banda, ha acordat deixar desertes les restants categories per no haver complit els requisits que s'hi esperava.

 

Així, ha acordat concedir el primer premi de la V edició dels premis DRAC al curtmetratge Respiració, del grup Lady Di i el punt M, format per María Mercedes Moratalla i Diego Carrión. I el segon premi s’atorga al curtmetratge Economia comuna, del grup RJFG, format per Roberto Farriol.

 

Finalment, el jurat ha expressat l’enhorabona als dos equips, ja que entén que “no ha sigut gens fàcil treballar en grup i crear un producte en temps d'excepcionalitat i us agraïm l’esforç”.

 

D’altra banda, s’informa que, fins que la conjuntura actual permeta celebrar-la al Campus de Gandia, encara no es pot acordar la data de l’acte de lliurament dels premis i la presentació dels curts.


EMAS upv