- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
28/03/19
Notícia
Bons de descompte per al Teatre Micalet: del 4 al 7 d’abril, "He tornat (noves històries de Mariua)"

La obra está interpretada i dirigida per Maria Juan.

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística ofereix bons als membres de la UPV per a dues entrades reduïdes per a les representacions en valencià del Teatre Micalet.

Amb els bons (que es podran recollir els bons del teatre en valencià a l’SPNL del Campus de Vera (edifici 3C), només caldrà aportar el 25% del cost de l’entrada per taquilla. Després caldrà presentar el bo a la taquilla del Teatre Micalet (www.teatremicalet.org) (C/ Guillem de Castro, 73, València) el mateix dia de la sessió a la qual es vol assistir i està condicionat a la disponibilitat d'entrades. 

Del 4 al 7 d’abril: He tornat (noves històries de Mariua)

Interpretació i direcció: Maria Juan

Diuen que ha tornat. Qui ha tornat? La Mariua! I es veu que té moltes coses noves a explicar. Històries de ser dona, de ser mare, de tornar a casa, de mudances, de tornar al poble, de fer comboi amb els amics que també s’han fet grans… Però el que tothom diu és que fa molt riure… com sempre, i que aquest cop porta moltes sorpreses damunt i sota l’escenari.

Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19 h. Preu per al públic en general: 13 euros, al qual cal aplicar el descompte universitari.

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia; Facebook: /spnlbondia; Twitter: @spnlbondia; Instagram: @spnlbondia; spnl@upv.es)


EMAS upv