- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
04/12/18
Notícia
El 20 de desembre arriba el Nadal Multilingüe i Multicultural

Amb la participació de les persones interessades i el Grup de Dolçaina i Percussió de la UPV.

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística  i el Grup de Dolçaina i Percussió (GDiP) de la UPV organitzen el Nadal Multilingüe i Multicultural el dijous 20 de desembre, de 12.30 a 14.30 h, al Campus de Vera.

L’activitat consistirà en una cercavila del Grup de Dolçaina i Percussió amb parades en diferents punts del Campus de Vera interpretant cançons de Nadal, en les quals podrà participar qualsevol persona interessada, amb nadales o poemes provinents de cultures de tot el món.

També participaran membres del Voluntariat Lingüístic i del Voluntariat Social de la UPV així com els estudiants internacionals de la UPV.

 

Com participar?

Les persones interessades podran participar en l’activitat de diferents maneres: en qualsevol de les parades de la cercavila o al final a l’Àgora, podran llegir un poema o nadala en qualsevol llengua i de qualsevol cultura; cantar la nadala amb la música del GDiP, o tocar una altra nadala amb un instrument musical.

En acabar, els participants rebran un tiquet per a degustar els formatges i vins de les parades del mercat agroecològic, que estarà situat a la passarel·la de l’Àgora.

A més, els lectors, cantadors i músics rebran un obsequi del Servei de Promoció i Normalització Lingüística.

 

Inscripció

Fins al 18 de desembre, per mitjà del formulari de participació en el Nadal Multilingüe i Multicultural (http://bit.ly/NadalMultilingüeMulticultural)

L’SPNL organitzarà els torns de participació, segons les inscripcions, i intentarà atendre les persones que vulguen participar i no s’hagen inscrit prèviament.

 

Itinerari i horari de la cercavila

12.30 h: Des de l’accés H (enfront de l’edifici 9F) i la Cafeteria El Trinquet
12.50 h: Edifici Nexus
13.10 h: Casa de l'Alumne
13.30 h: Rectorat
13.45-14.30 h: Àgora (mercat agroecològic)

 

Organitzen: Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia) i Grup de Dolçaina i Percussió de la UPV (colla.upv@gmail.com)

Col·labora: Àrea d'Activitats Culturals (www.upv.es/entidades/ACU)

 


EMAS upv