- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

Regulations



Courses and other Training

Exams for Accreditation

Vols fer-nos una consulta?

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
07/09/18
News
El Servei de Promoció i Normalització Lingüística publica la seua web també en castellà i en anglès

Fruit d’un pla de millora, la informació bàsica de la web s’ofereix en tres llengües

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL), com a resultat del pla de millora “Traducció de la web de l’SPNL al castellà i a l’anglès”, ofereix la informació essencial de la seua web en tres llengües: valencià, castellà i anglès.

L’SPNL va emprendre aquest pla de millora en el marc de l’actual Pla Estratègic 2020, objectiu 3 del repte 3: elaborar i transferir informació i resultats en múltiples llengües, en què és l’encarregat d’executar el pla d’acció 2 Multilang: traducció automàtica i assistida d’informació i documents de funcionament en la web.

En l’esmentat pla acció, l’SPNL és responsable de la qualitat lingüística de la web estàtica de la UPV i d’algunes microwebs (que són estratègiques de cara a la internacionalització de la UPV) en les tres versions: valencià, castellà i anglès.

Així mateix, i fruit d’aquest pla de millora, s’ha elaborat un Protocol d’actualització dels continguts de la microweb de la unitat, amb la intenció de facilitar la gestió del multilingüisme.

 


EMAS upv