- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

E.U. en Competència Professional per a l'Ensenyament

 
04/07/18
Noticia
L’SPNL informa: El proper dimecres 4 de juliol té lloc la Biennal de Teatre Universitari

L’aula de teatre de la UPV participa en aquesta marató de teatre.

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València es converteix el 4 de juliol en l’escenari de la I Biennal de Teatre Universitari de la Xarxa Vives, en format de marató interuniversitària, caracteritzat per la representació de diverses obres, de curta durada, en una mateixa jornada.

En aquesta I Biennal participen sis aules de teatre de la Xarxa Vives, que permetran al públic gaudir d’una variada oferta teatral durant una mateixa jornada.

El repartiment d’actrius i actors amb què comptarà la Biennal són els grups de teatre de les universitats d’Alacant, Internacional de Catalunya, Miguel Hernández d’Elx, Politècnica de València, Pompeu Fabra i València, que oferiran propostes com l’apologia de la cultura, crítica política, denúncia social o lliçons de vida de la Grècia clàssica.

A més, aquesta primera edició crearà un espai de formació teatral. Així, els grups de teatre universitaris compartiran coneixements, experiències i es formaran a través de diferents tallers i cursos que s’organitzaran en el marc de l’activitat.

Les obres es representaran a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural la Nau, des de les 17.30 h. L’esdeveniment s’adreça a tot el públic i l’entrada és lliure.

Més informació: Biennal de Teatre Universitari de la Xarxa Vives

Font: Xarxa Vives d'Universitats (www.vives.org)


EMAS upv