- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
12/04/18
Notícia
Ruta literària: la València de Vicent Andrés Estellés

Dimecres 25 d’abril, amb Isabel i Vicent Anyó Andrés i la col·laboració musical de Pau Alabajos

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV organitza la Ruta literària: la València de Vicent Andrés Estellés, basada en la guia «La València de Vicent Andrés Estellés. Mirada d'un poeta» –publicada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua–, que consistirà en un recorregut a peu amb la lectura del poemes inspirats en diversos llocs de la ciutat de València.

La ruta estarà guiada per Isabel i Vicent Anyó Andrés, néts del poeta i autors de la guia, i comptarà amb la col·laboració musical de Pau Alabajos.

Lectura participativa: Les persones participants podran llegir un poema o uns versos d’Estellés inclosos en la guia «La València de Vicent Andrés Estellés. Mirada d'un poeta», els quals s’assignaran segons les peticions fetes a través del formulari d’inscripció, i es comunicaran prèviament al dia de l’activitat.

Inscripció a l’activitat i la lectura participativa: fins al 22 d’abril, pel formulari inscripció a la Ruta literària: la València de Vicent Andrés Estellés

Hora i lloc d’eixida de la ruta: 17 h, plaça de l’Ajuntament de València (enmig de la plaça)

Itinerari de la ruta literària, amb els punts del recorregut i els poemes.

Aquesta activitat, que comptarà amb la participació del Voluntariat Lingüístic, s’inclou dins de les activitats d’El Vint-i-5, al voltant de la data històrica del 25 d’Abril: excursió a Alboraig i Bunyol, conferència de Toni Mollà sobre la radiotelevisió pública, lliurament dels premis als curtmetratges en valencià del concurs DRAC, World Cafè: Empoderant-nos en valencià i “Besar-se de riure” amb Paco Enlaluna.

Més informació: dinamitzacio.spnl@upv.es

Organitza: Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)

Col·laboren: Acadèmia Valenciana de la Llengua (www.avl.gva.es) i La Rosa de Paper (www.facebook.com/LaRosaDePaper)


EMAS upv