- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

Regulations



Courses and other Training

Exams for Accreditation

Vols fer-nos una consulta?

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
27/10/17
News
Entrades gratuïtes per al concert de VerdCel a Alcoi

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística ofereix entrades gratuïtes amb el carnet de la UPV.

El grup VerdCel presenta les cançons del nou disc el divendres 3 de novembre, a les 20.30 h, al Centre Cultural d’Alcoi.

I per a assistir al concert, el Servei de Promoció i Normalització Lingüística ofereix entrades gratuïtes a la comunitat universitària, que es podran recollir, amb el carnet de la UPV, al Centre d’Autoaprenentatge de Valencià del Campus d’Alcoi.

VerdCel

VerdCel, amb la col·laboració de Carles Dénia, estén els braços des d’una cançó actual als orígens de músiques mediterrànies, andines i afroamericanes en el nou disc titulat De plantes, talaies i cims (i una aroma), on l'element protagonista és terra (videoclip: http://bit.ly/2gIp7q0).

Com recollir les entrades?

Es podran recollir fins a dues entrades (fins a l’acabament de les existències), presentant el carnet de la UPV, al Centre d’Autoaprenentatge de Valencià del Campus d’Alcoi (edifici de Ferrándiz, 2a planta, zona de despatxos), d’11 a 13 h (de dilluns a divendres) i de 16 a 18.30 h (dilluns i dimecres). 

A més, al Centre d’Autoaprenentatge de Valencià del Campus d’Alcoi es podrà rebre informació dels serveis que s’ofereixen per a millorar el coneixement del valencià i participar en la promoció del valencià –com el projecte de Voluntariat Lingüístic– en qualsevol dels campus de la UPV.

Videoclip del disc: https://www.youtube.com/watch?v=BZptNcz0yPM


EMAS upv