- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

E.U. en Competència Professional per a l'Ensenyament

 
Formes de participació

a)           (APRENENTS) Per a practicar l’expressió oral en valencià: Cal emplenar el formulari per a aprenents: http://bit.ly/2VGLLCP. Segons la franja horària preferida i el nivell que vols practicar, t’assignarem una persona mentora, amb qui acordaràs el calendari de les sessions.

 

b)          (MENTORS) Per a ajudar una altra persona a practicar el valencià: Cal emplenar el formulari per a mentors: http://bit.ly/35tCfHw. Segons la franja horària que et vinga millor i el teu nivell (http://bit.ly/35HyRc7 i http://bit.ly/35EKCQD), t’assignarem els aprenents, amb els quals acordaràs el calendari de les sessions, que caldrà crear per Teams.

 

Hi haurà una reunió inicial amb els mentors el  26 novembre, a les 14 hores, per Teams, en la qual es donaran orientacions i bibliografia de suport.

 

Aquesta activitat està reconeguda amb crèdits ECTS, en el marc de les activitats del Voluntariat Lingüístic, d’acord amb l’“Oferta general per al reconeixement de crèdits per activitats en estudis universitaris de grau. Curs  2020-2021”. Per al reconeixement, cal ser estudiant de la UPV i estar inscrit en el Voluntariat Lingüístic.


EMAS upv