- -
UPV
 
24/07/19
Notícia
Convocatòria Consell Europeu d'Investigació (ERC): Starting Grant 2020

Publicada, juntament amb el nou Programa de Treball 2020, una nova convocatòria del Programa Horitzó 2020 (pilar Ciència Excel·lent), que gestiona el Consell Europeu d'Investigació (ERC): Starting Grants (ERC-2020-STG).

S'ha publicat, juntament amb el nou Programa de Treball 2020, una nova convocatòria del Programa Horitzó 2020 (pilar Ciència Excel·lent), que gestiona el Consell Europeu d'Investigació (ERC): Starting Grants (ERC-2020-STG).

Les ajudes ERC Starting Grants van dirigides a investigadors que estiguen creant el seu propi equip o programa d'investigació independent. Financen projectes a la frontera de totes les àrees de coneixement. Els sol·licitants han de demostrar la naturalesa innovadora, l'ambició i la viabilitat de la seua proposta científica. L'excel·lència científica del projecte i de l'Investigador Principal és l'únic criteri d'avaluació.

Les propostes seran remeses electrònicament per l'Investigador Principal del projecte, en nom de la institució d'acolliment.

Termini de presentació de propostes està previst que finalitze el 16 d'octubre de 2019, a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les).

Més informació


EMAS upv