- -
UPV
 
15/12/19
Notícia
Campionats d'Espanya Universitaris 2019 en la UPV

La Universitat Politècnica de València seu dels Campionats d'Espanya Universitaris d'Escalada, Vela, Voleibol i Judo.

 La Comunitat Valenciana seu dels Campionats d'Espanya Universitaris de 2019 en 25 modalitats esportives.

Les set universitats valencianes i la Fundació Trinidad Alfonso col·laboren de forma activa  per a promocionar l'esport universitari, a través de la iniciativa Uniesport. Mitjançant aquest acord, les huit entitats col·laboraran per a impulsar projectes vinculats amb l'esport; contribuiran al desenvolupament de l'esport universitari en tots els seus àmbits; col·laboraran per a conscienciar a la societat i als esportistes sobre la importància de conciliar esport i estudis i donaran visibilitat als valors de la cultura de l'esforç. Fruit d'aquest conveni de col·laboració ha sigut possible aquest projecte d'organització de 25 modalitats esportives a la Comunitat Valenciana.

La Universitat Politècnica de València organitza les modalitats d'escalada, vela, voleibol i judo.

La modalitat d'Escalada se celebrarà en el Rocòdrom del Pavelló poliesportius els dies 1 i 2 d'abril en la modalitat d'escalada de dificultat amb vies d'escalada preparades ad hoc per a aquest campionat.

La modalitat de Vela se celebrarà del 8 a l'11 d'abril en el Real Club Nàutic de València en un format de *competicióncon embarcacions TOM 28.

La modalitat de Voleibol se celebrarà del 8 al 12 d'abril en el Pavelló Poliesportiu de la UPV. Per a aquest Campionat 8 equips masculins i 8 equips femenins seran els que disputaran aquesta fase final.

I finalment la modalitat de Judo se celebrarà en el Pavelló Poliesportiu de la UPV en quatre tatamis habilitats per a l'ocasió.

Tota la informació de les 25 modalitats es poden seguir des de la web dels campionats www.ceuscv2019.es en la qual s'ofereix informació general, les dades tècniques de cada modalitat, imatges i localització de cada seu, activitats complementàries,  notícies, etc…   

Els campionats que organitza la UPV seran difosos en les xarxes socials amb l'etiqueta #ceuscv2019.

La Universitat Politècnica de València assumeix l'organització d'aquestes quatre modalitats esportives com a continuació del suport i promoció al llarg d'aquests anys a aquests esports. En Servei d’Esports compta de forma continuada amb un programa esportiu encaminat a la pràctica d'aquests esports des dels nivells d'iniciació a través de les Escoles Esportives de fins al més alt nivell competitiu en els diferents Campionats Universitaris i unes instal·lacions dotades amb tots els elements necessaris per al seu desenvolupament en immillorables condicions.


EMAS upv