- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
15/02/19
Notícia
Teatre: De repente nada volverá a ser igual. Portes obertes de l'aula d'arts escèniques

Data: 21 i 22 de febrer del 2019
Horari: 19.30 h
Lloc: Nau d'assajos (edifici 9F)
Entrada lliure fins a completar l'aforament

L'Aula d'Arts Escèniques obri les seues portes per a presentar-te tres peces breus creades col·lectivament pel grup d'iniciació al teatre (Taller I). A partir d'un mateix tema –en aquest cas, un conflicte inesperat que trastoca per complet les vides de les persones afectades– s'han elaborat tres obres que han pres forma gràcies a la interacció i a un procés creatiu basat en improvisacions.

L'aprenentatge i la posada en pràctica de les diferents tècniques d’actuació treballades en el Taller I i l'ús d'estratègies de creació col·lectiva, com la improvisació, està en la base de l'elaboració de les peces, creades íntegrament per cada grup. La ficció es mescla amb la realitat per a mostrar situacions que generen algun tipus de conflicte en qui s’hi veu immers. La seua vida mai tornarà a ser la mateixa.

No es lo que parece
En un cèntric bar de la ciutat de València, Petra atén la clientela en la barra, alguna de nova i d’altra d’habitual. Gent de gèneres i sexes diversos, de sexualitat  incerta, que estableixen relacions entre si que ens permetran veure que no són exactament el que aparenten. El vincle que sorgeix possibilitarà que cadascú expresse amb tota llibertat qui és i el que vol.

Repartiment: Paz del Carre, Mercé Estrela, Aurora López, Antonia Mañés, Daniel Moliner, Ernesto Pascual i Benilde Rodríguez.

Servir y proteger
Una petita família conviu amb els seus empleats domèstics, que són robots. La seua vida és sòrdida i avorrida. Mentre que el robot que fa de majordom planeja manar de la casa per a després manar del món, Claudia, la filla, suporta la seua controladora mare i pateix una curta però intensa crisi d'identitat. Tot això s'amaneix amb lleugers tocs d'humor per part del robot Beta. Ningú podrà predir el final d'aquesta trepidant història.

Repartiment: Julia Hernández, Pablo Escrig, Desamparados Cabrera i Beatriz Moreno.

Gen-ètica
En les dependències d'una multinacional, treballen amb l'objectiu de desenvolupar una infecció que acabarà amb gran part de la població.
El cap, el seu pinxo, una científica i el seu becari, una netejadora i una periodista entremetedora se situen en un context que ens obri una finestra a un ecosistema on el poder, l'egoisme i l'avarícia mouen els fils que converteixen els nostres personatges en les seues marionetes.
Mitjançant l'ús d'un to còmic, alhora que seriós en altres moments, s'ofereix a l'espectador/a un contrapunt entre la realitat dels fets i la manera d'explicar-los, és a dir, un dolç amb un polsim de sal al final. Un final que, seguramente, no deixarà ningú indiferent.

Repartiment: Maribel Aybar, Andrea Soler, Rosa Clement, Ramón Sanz, Ángeles Rubio i Mireia Cloquell.


Equip tècnic: Vicky Algarra i Russell DiNapoli
Disseny gràfic: Beatriz Moreno
Direcció: Russell DiNapoli
Producció: Vicky Algarra

 


EMAS upv