- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaConcierto Grupo Cámara

Sala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
26/09/18
Notícia
Exposició "Architecture Frames. A photographic research" (PAC 2018)

Data: del 27 de setembre al 17 de novembre del 2018
Lloc: Sala d'exposicions de l'ETSA de la UPV
Inauguració: dijous 27 de setembrea les 12.45 h


En aquests últims temps, la figura de l'arquitecte/a ha sigut degradada en certs aspectes, i fins i tot la societat, en molts casos, no és conscient del treball que realitza més enllà de l'edificació, la rehabilitació o el planejament del territori.

Per aquest motiu sorgeix aquesta exposició, que s'emmarca dins d'una sèrie d'exposicions futures amb l'objectiu de mostrar l'heterogeneïtat dels treballs que poden realitzar els arquitectes.

L'exposició “Architecture Frames. A photographic research” ens mostra el treball de fotografia d'arquitectura realitzat per Milena Villalba i Alejandro Gómez Vives, dos graduats  de l'Escola Superior d'Arquitectura de la UPV.

En moments de crisi, l'arquitecte/a ha explorat altres territoris on exercir la seua activitat i creativitat. Al llarg de la història en són molts els antecedents. Es pot assenyalar el cas de K.F. Schinkel i els seus dissenys d'escenografies.

Des de les arts i afí a l'arquitectura també hi ha la fotografia. Per a exercir de fotògraf/a es requereixen coneixements tècnics i artístics com els que una formació politècnica aporta a l'arquitecte/a.

A través de la fotografia, Milena Villalba i Alejandro Gómez Vives, arquitectes graduats  de l'ETSA, construeixen revelant altres formes de fer arquitectura.

 

Horari de la sala: 10-14 h / 16-19 h

Milena Villalba: http://milenavillalba.com/

Alejandro Gómez Vives: http://alejandrogomezvives.com/


EMAS upv