- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaConcierto Grupo Cámara

Sala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
09/03/18
Notícia
FEM. Exposició de producció artística (PAC 2018)

Data: Del 20 de març al 13 d'abril del 2018
Jam Session - Micro obert - Concerts
Lloc: Edifici de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura. ETSA UPV

FEM és un projecte portat a terme per un grup d'estudiants independent el fi principal dels quals és el de reivindicar la relació entre art i arquitectura en el marc d'una escola amb una forta vocació tècnica. Sense cap tipus de requisit exigit per a la presentació de les obres o propostes, ni cap judici respecte a aquestes, l'exposició parteix de la intenció d'acollir i visibilitzar totes les inquietuds artístiques desenvolupades paral·lelament a la labor acadèmica, com també de l'exploració i apropiació dels espais comuns de l'escola. Aquesta invasió permet dur a terme una revisió dels vestíbuls, corredors i escales, concebuts i perpetuats principalment com a llocs transitoris que poc afavoreixen la relació i integració social dels seus usuaris.

A través d'una difusió basada principalment en les xarxes socials, l'exposició va obtenir una acollida molt positiva, que va permetre l'ocupació de la pràctica totalitat d'aquests espais comuns, a més de consolidar un programa cultural que al llarg de tres setmanes va portar performances, concerts, debats i intervencions artístiques. No solament l'alumnat, el professorat i el personal de la mateixa escola van respondre a la convocatòria; estudiants de Belles Arts, de Disseny Industrial, de Filosofia o de Disseny Gràfic es van sumar a la iniciativa.

El resultat: una escola d'arquitectura que no semblava una escola d'arquitectura. O tal vegada sí. Durant aquest espai de temps, es va produir una ruptura dins de la rigorosa monotonia –un parèntesi– en el qual l'escenari habitual es va veure totalment alterat pel recordatori de l'efervescència intrínseca al desig d'aprendre, que hauria d'estar més latent en una escola que en cap altre lloc.

PROGRAMA:

20 de març
Inauguració a les 17h
+ Concerts: LOS BIKINI GIRLS i FANTASTIC EXPLOSION

22 de març
JAM SESSION

28 de març
Concerts:  8 ÁRBOLES, BANANA JOHNS i MAUSOLEO

30 de març
MICRO OBERT

12 d'abril
EVENT AL CIA. Centre d'Informació Arquitectònica (Biblioteca ETSA UPV)

13 d'abril
Clausura a les 18h
+ Concerts: KROOM i WILD RIPPLE

 

https://www.facebook.com/femexposicio/

Més informació: femexposicio@gmail.com


EMAS upv