- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
24/01/18
Notícia
VIII edició del Congrés Internacional sobre Xarxes Socials Comunica2 (PAC 2018)

15 i 16 de febrer del 2018
Lloc: Campus de Gandia de la UPV
Inscripció: http://comunica2.webs.upv.es/

 

https://comunica2.webs.upv.es/

Turisme, youtubers, noves narratives, com gestiona el New York Times les seues xarxes socials o l'art de doblar en xarxes són alguns dels temes que recull el variat programa de la nova edició del Comunica2.

La VIII edició del Congrés Internacional sobre Xarxes Socials Comunica2 se celebra al campus de Gandia (Universitat Politècnica de València) els dies 15 i 16 de febrer. De nou, en col·laboració amb la Fundéu BBVA, el seu programa combina les tendències en la comunicació virtual amb formació a través de ponències i tallers, i una part científica amb comunicacions de personal expert en la matèria.

Programa variat
“Youtubers i altres espècies” és el tema amb el qual s'obri el Congrés, una xarrada de Millán Berzosa, a la qual seguirà una taula sobre “El turisme en les xarxes”, amb la participació d'importants empreses, com ara Lastminute, Minube, Hosteltur o Transmediterranea. Per primera vegada, s'aborda el periodisme esportiu i les noves narratives que usa, a càrrec del periodista i professor José Luis Rojas Torrijos. Més periodisme i els seus canvis s'analitzen en la xarrada sobre “Com gestiona el New York Times les seues xarxes socials”, amb Ismael Nafría, periodista i autor del llibre La reinvención del New York Times. El postureig en les xarxes socials ens obri pas a “Com es comunica una nova generació”, xarrada que imparteix Mar Abad, autora del llibre Del estraperlo al #Postureo. El Congrés es tanca de nou amb humor: una divertida xarrada sobre el doblatge en les xarxes socials amb Keunam, el youtuber que tradueix les pel·lícules de Disney al murcianico.
El programa de la 8a edició del Comunica2 també tracta altres temes, com els trols en les xarxes, la infografia subjectiva, l'art i el periodisme, el Google News Lab Llatinoamèrica, l'activisme digital i l'escepticisme en la xarxa. De nou, la Fundéu BBVA col·labora amb una xarrada sobre l'espanyol en les xarxes moderada per Javier Lascurain, coordinador general de la Fundació.

Tallers pràctics
Les xarrades i les ponències, en la vesprada del dijous 15 de febrer, donen pas als tallers formatius i pràctics. Les novetats i possibilitats d'Instagram tornen a centrar un taller al qual se’n sumen cinc més: Parlar en públic, amb Xosé Castro; Edició fotogràfica en el mòbil, amb Xiskya, la monja tuitaire; Anàlisi de dades en xarxes socials, amb el professor Miguel Rebollo; Comunicació política amb els periodistes, amb Livia Álvarez i Viriato Monterde, i Eines innovadores per a la comunicació, amb Juan Manuel Lucero.
Com en passades edicions, s'ofereix la possibilitat d'inscriure's en un taller i no assistir a la resta del Congrés. També hi ha la possibilitat d'assistir un sol dia, amb un descompte en la inscripció, fins al 31 de gener.

https://comunica2.webs.upv.es/


EMAS upv