- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
16/11/17
Notícia
SWAP FOOTAGE. III Jornades de creació col·lectiva audiovisual (PAC 2017)

Data: del 22 al 25 de novembre del 2017
Lloc: Mediateca de BBAA, Plutón CC i La Filmoteca
Inscripció i reserves per Live A/V Show fins al 17 de nov 20 nov

Jornades sobre cinema i audiovisual experimental, centrades en  el found footage, el reciclatge d'imatges i el metratge compartit. En la III edició aglutinaran projeccions, un taller de creació col·lectiva audiovisual i un live A/V show.

Inscripció al taller i reserves per Live A/V Show fins el 17 de novembre 20 de novembre en: https://strawberrycookiecolectivo.com/

III Taller audiovisual de swap footage
Un espai per a l'experimentació dins del mitjà audiovisual i el treball amb material compartit
Amb el terme swap footage ens referim a un material que serà generat pels diferents participants del taller i intercanviat entre ells. Aquest material es reunirà en un arxiu audiovisual comú a partir del qual es generaran noves peces que, d'una banda, guardaran certes similituds, però d’una altra, seran completament diverses a causa del sentit que els serà atorgat mitjançant el muntatge. Amb aquest procediment se cerca generar un tipus de peces audiovisuals que es distancien dels discursos propiciats pels circuits de producció, distribució i consum massius.
El taller es planteja per tant com una cosa eminentment pràctica, un espai i un temps de treball en el qual assajar noves estratègies de producció i on s'aposte per noves formes creatives. Es pretén així afavorir l'experimentació dins del mitjà audiovisual, actuant alhora com a plataforma de creació i de difusió.

Live A/V show: Borderhack
Una catàstrofe audiovisual de Los Voluble que recupera materials i accions contra les fronteres. El col·lectiu de mescladors audiovisuals Los Voluble ha participat al llarg d'aquests últims 10 anys en diferents accions i projectes audiovisuals amb les fronteres i els problemes que aquestes generen. Trobades marcades per tres premisses fonamentals: la remescla, el contingut i l'audiovisual com els festivals electrònics de la frontera Tijuana/SanDiego, les festes de suport a Indymedia estrecho, Transacciones /Fadaiat o amb la coordinació dels continguts dels live cinema €urovisions i European Souvenirs de ZEMOS98. Borderhack és una catàstrofe audiovisual realitzada en directe, en la qual Los Voluble juguen amb un ingent arxiu sonor i visual amb l'objectiu de hackear els imaginaris colonials i la política de la por entorn de les fronteres. Aquest espectacle audiovisual ha pres diverses formes i part del seu treball també està present en l'espectacle amb banda En el nombre de, juntament amb el Niño de Elche presentat en el marc del Festival Sónar i en la peça audiovisual Los Flujos no se paran en RRS (Ràdio del Museu Reina Sofia)
http://radio.museoreinasofia.es/elche_voluble

PROJECCIONS
ASCENT
Fiona Tan
Japó/Països Baixos, 2016, VOSE, color, 80’, DCP

A PLACE I’VE NEVER BEEN
Adrian Flury
Suïssa, 2015, VOSE, color, 5’

 


EMAS upv