- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaConcierto Grupo Cámara

Sala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
Exposiciones 2018

PHOENIX >> VALENCIA. Breaking the Wall

INAUGURACIÓ: 20 setembre del 2018 a les 20.00 h
del 20 de setembre al 31 d'octubre del 2018

PHOENIX VALÈNCIA. Breaking the Wall és un projecte artístic d'intercanvi cultural que a través de l’obra gràfica dirigeix la mirada cap a un món sense fronteres i convida a la reflexió sobre les relacions interculturals.

La hibridació i el mestissatge presents en les pràctiques artístiques contemporànies són un reflex dels fluxos migratoris que, al llarg de la història i en el nostre món globalitzat, s'enfronten a la reglamentació dels països i generen una reflexió constant sobre la condició de les fronteres. De la mateixa manera i seguint una tradició que es remunta diversos segles, l'intercanvi de gravats permet traslladar idees i transcendir territoris per a mostrar-nos l’altre, conèixer-lo i aprendre d’ell. En aquest cas, escurçant la distància entre el desert nord-americà i la costa mediterrània.

L'exposició suposa el resultat d'aquesta col·laboració a través de la carpeta d'obra gràfica que, amb el mateix títol, reuneix treballs de 12 artistes de l'Herbeger Institute for Design and the Arts de l'Arizona State University (Phoenix, EUA) i d'altres realitzats per artistes vinculats a la Facultat de Belles Arts de la UPV. I es completa amb la invitació cursada als artistes de Phoenix per a exposar altres obres originals (fotografia, vídeo, escultura, instal·lació).

Veure vídeo - Veure vídeo UPV TV - Veure Notícia - Veure díptic

 


EMAS upv