- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
Programa

PROGRAMA

Divendres 10 de maig del 2019

09.00 h - Obertura
09.30 h - “La dieta mediterrània, patrimoni immaterial de la humanitat”, a càrrec d'Isabel González Turmo, de la Universitat de Sevilla.
10.30 h - Recés
10.45 h - “Alimentació i cultura, un binomi inesgotable”, a càrrec de Puri García Segovia, professora titular del Departament de Tecnologia d'Aliments de la UPV.
11.45 h - Recés
12.00 h - “Patrimoni alimentari i indústries culturals”, a càrrec de Gerardo García Olivares, del Departament de Comunicació Audiovisual, Documentació i Història de l'Art (DCADHA) de la UPV.
13.00 h - Taula redona amb responsables de museus locals vinculats al patrimoni alimentari.
14.00 h - Recés
16.00 h - Taula redona amb responsables de museus locals vinculats al patrimoni alimentari.
17.00 h - “L'Alimentarium de Vevey”, a càrrec de Nicolas Godinot, comissari del Museu de Ciències Naturals i coordinador de continguts de la Fundació Alimentarium.
18.00 h - Recés
18.15 h - “El territori museu”, a càrrec de Mario Marini, president del Museu del Cibo de Parma, Itàlia.
19.30 h - Clausura

Dissabte 11 de maig del 2019

09.00 h Visita al Museu de l'Arròs de Cullera i a la cerveseria d'arròs Génesis, on es farà un tast de paella.


EMAS upv