- -
UPV
 
RiuNet

Riunet

RiuNet és el repositori institucional de la Universitat Politècnica de València, i el gestiona la Biblioteca. L’objectiu que té és oferir accés en internet a la producció científica, acadèmica i corporativa de la comunitat universitària amb la finalitat d’augmentar-ne la visibilitat i fer-la accessible i preservar-la. RiuNet respon al compromís de la Universitat en el marc de la iniciativa per l’accés obert de Budapest , amb l’adhesió a la declaració de Berlín i la política institucional sobre accés obert.

RiuNet està pensat perquè la comunitat universitària hi arxive la producció, personal o institucional en col·leccions. Estan formades per diferents tipus de documents, com ara objectes d’aprenentatge (polimèdia, laboratoris virtuals i articles docents), tesis doctorals, articles de revistes, mapes, treballs acadèmics, treballs creatius, fons patrimonial, material docent, multimèdia, producció institucional, revistes electròniques i actes de congressos.

Els docents de la Universitat Politècnica de València podeu arxivar els treballs en RiuNet. Per a començar podeu consultar la guia: Nou enviament a RiuNet o utilitzar el vídeo tutorial amb els passos que s’hi han de seguir. També hi ha disponible la guia de modificació d’objectes d’aprenentatge.

Actualment, les publicacions carregades en Sénia són difoses automàticament des de RiuNet (podeu veure’n el procés ací); se’n garanteixen tots els aspectes derivats dels drets d’autor i de les editorials implicades. Per a pujar articles a Sénia cal seguir uns passos ben senzills.

La documentació dipositada en RiuNet es pot consultar directament des del repositori (reviseu l’ajuda) o a través del polibuscador. En aquest cas, si hem fet una cerca senzilla, en els resultats ens apareixeran també registres de RiuNet, amb els del catàleg o d’altres recursos; també podem filtrar per RiuNet. En la imatge, hi ha l’exemple d’una cerca de bibliografia recomanada amb un resultat de RiuNet.

RiuNet en PoliBuscador


Per a més informació dirigeix-te a La biblioteca respon


EMAS upv