- -
UPV
 Vida i obraRaimon a la UPV

 
Raimon
 ...
Raimon i el seu temps4,1Mb
Línia del temps de la vida de Raimon
Vídeo: L'espai de l'exposició

Vídeo fet amb imatges de l'espai físic de l'exposició

Música: "Jo vinc d'un silenci"

Vídeo amb imatges de concerts en directe, reportatge entrevista, clips i galeria de fotos (196?-2002), tal com es projectà en l'exposició.

Vídeos fets a partir de fotografies fetes a les diferents vitrines que formaven part de l'exposició Raimon a la UPV. 50 anys d'Al vent al maig-juny de 2009, que inclouen portades de discos, articles de premsa, llibres, etc.

S'hi inclouen fragments de diferents ...

Vídeo fet a partir de les imatges segons l'ordre de l'exposició Raimon a la UPV. 50 anys d'Al vent, al maig-juny de 2009. Es fa un recorregut virtual com una persona el faria a l'hora de visitar l'exposició.

Música: "Al vent"

"Animal d'esperances ...

Catàleg editat amb motiu de l'exposició Raimon a la UPV. 50 anys d'Al vent, que es va realitzar a la UPV del 7 de maig al 23 de juny de 2009. ...

Llibret amb les cançons84Kb

Llibret amb les lletres de les cançons del concert: Raimon a la UPV. 50 anys d'Al vent, que va tenir lloc el 8 de maig de 2009 a la Universitat Politècnica de València

Vídeo del Concert (final)

Vídeo extret de l'última mitja hora en directe del concert: Raimon a la UPV. 50 anys d'Al vent, que va tenir lloc el 8 de maig de 2009 a la Universitat Politècnica de València

Vídeo amb imatges del Concert

Vídeo fet a partir de les imatges del concert: Raimon a la UPV. 50 anys d'Al vent.

Música: "Qui ja ho sap tot" extreta del recital de Raimon al Pavelló d'Esports del Reial Madrid a Madrid el 5-02-1976, i inclosa en la Nova Integral Edició 2000.

Llibret CD Gràcies, Raimon1,5Mb

Llibret del CD Gràcies, Raimon editat per commemorar els 50 anys de la cançó Al vent on apareixen les lletres de cançons de Raimon interpretades per altres artistes.

Artistes que han col·laborat en el disc Gràcies, Raimon

Relació dels artistes que han col·laborat en el disc Gràcies, Raimon amb els enllaços corresponents a les seues pàgines web.


EMAS upv