- -
UPV
 

Māsters universitaris

Māsters universitaris

Oberta la inscripció per a estudiants amb titulació estrangera sense nacionalitat ni residència a la Unió Europea

Ja està obert el període d'inscripció en màsters universitaris de la Universitat Politècnica de València (UPV) per a estudiants amb titulació estrangera que no tinguen nacionalitat ni residència legal a la Unió Europea. Aquest procés, que a la UPV rep el nom de tanda zero, s'obri amb mesos d'antelació perquè les persones interessades puguen realitzar els tràmits i rebre l'acceptació a temps de preparar l’estada a Espanya: tramitar visats, si pertoca; sol·licitar beques; obtindre permisos; cercar allotjament…
 
Pagament previ d'una taxa
 
És important destacar que hi ha una taxa fixada pel govern valencià per a l'estudi de l'equivalència de les titulacions estrangeres en relació amb l'accés a màsters i doctorats. Això significa que la totalitat d’estudiants amb titulacions estrangeres ha de pagar aquesta taxa perquè s'avalue el seu expedient.
 
L'import a pagar és de 155,22 euros i permet realitzar la preinscripció d'una sola vegada en un màxim de 4 màsters de la UPV. 
 
Les persones interessades han de tenir en compte, a més, que la Comissió Acadèmica de cada màster pot decidir admetre l’alumnat preinscrit amb antelació o acumular les sol·licituds de la tanda zero a les de la tanda general (que s'obrirà el juny del 2022).
 
I és que alguns màsters, a causa del limitat nombre de places que ofereixen i la gran demanda que tenen, no admeten alumnes fins a disposar de totes les sol·licituds, perquè això els permet seleccionar els/les estudiants amb millors expedients acadèmics. 
 
Per a més informació, consulta la pàgina web del Servei d'Alumnat de la UPV.
 
(10/12/2021)



EMAS upv