- -
UPV
 

Cātedra Turisme Intelˇligent

Cātedra Turisme Intelˇligent

La UPV i l'Ajuntament de Gandia reafirmen el seu compromís amb el futur de la ciutat

La Universitat Politècnica de València (UPV) i l'Ajuntament de Gandia han reafirmat el seu compromís amb el futur de la ciutat, a través de dos convenis de col·laboració: Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent i Aula Gandia Escena Urbana. 

Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent

La Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent, en funcionament des de l'any 2018, té la finalitat de fomentar l'anàlisi, la investigació i la promoció d'activitats docents en relació amb el desenvolupament de la digitalització i la sostenibilitat de l'activitat turística a la ciutat de Gandia. El conveni, amb una validesa de quatre anys, està dotat amb 30.000 euros anuals. 

Com ha subratllat el director del Campus de Gandia de la UPV, Jesús Alba, “la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent ha permés promocionar congressos, jornades i activitats turístiques, d'àmbit nacional i internacional, entre ells: el Comunica2 o Cortoons. A més, s'han creat les Jornades de Turisme Intel·ligent que, al costat de l'Agència Valenciana del Turisme, eren les primeres de la província de València”.

Així mateix, “ha apostat per la captació i promoció del talent, col·laborant i patrocinant tots els títols universitaris que s'imparteixen al Campus, participant en estratègies de comunicació i difusió del nostre centre, dins i fora de la Comunitat Valenciana, i donant suport a projectes del programa Generació Espontània, col·laborant en la Setmana de la Ciència i ha becat el nostre alumnat perquè realitze pràctiques i Treballs Fi de Grau i Màster”.

Aula Gandia Escena Urbana

En el marc de l'Aula Gandia Escena Urbana es promocionarà la ciutat de Gandia a través d'esdeveniments de caràcter cultural singular, relacionats amb les arts de carrer, el cinema d'animació o la promoció de les festes com a atractiu turístic. Aquest conveni té una validesa de quatre anys i està dotat amb 15.000 euros anuals. 

Per al director del Campus de Gandia, “la creació de l'Aula Gandia Escena Urbana ens permetrà potenciar conjuntament amb l'Ajuntament la marca Gandia i continuar posicionant la ciutat en l’àmbit internacional, beneficiant així tant al Campus de Gandia, com a la ciutat de Gandia”. 

(12/11/2021)



EMAS upv