- -
UPV
 

Comunica2

Comunica2

Experts en comunicació es donen cita en la nova edició del congrés, que se celebra els dies 18 i 19 de novembre de 2021

Comunica2, el Congrés Internacional de Comunicació i Tecnologia, reuneix de nou experts en comunicació i màrqueting digital, creatius i divulgadors al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) els dies 18 i 19 de novembre. 
 
“La característica principal d'aquest congrés, i el que creiem que el diferencia de la resta, és el que denominem la família Comunica2”, ha declarat la seua codirectora, Rebeca Díez.
 
Programa de l’onzena edició del Comunica2
 
L'onzena edició del Comunica2 reunirà a Xosé Castro i a la cap de premsa i documentació de Vancouver Media, Sara Solomando, per a contar el treball que no conten en les xarxes. Pablo Lara parlarà del poder de la narrativa transmèdia i David Calle, finalista del Global Teacher Prize en 2017, de quina és la clau de l'èxit d’Unicoos. També passaran els autors del canal A toda leche! i els guionistes Jordi Moltó i Markus Oberhauser. Així com, César Peña, del Lab RTVE, entre altres. 
 
Com ha indicat Díez, “és difícil destacar algun ponent, però és cert que ens fa molta il·lusió tindre a titulats del Campus de Gandia com Abdón Alcañiz, director d'art de Vancouver Media”.
 
Tallers pràctics i comunicacions
 
El programa inclou tallers de caràcter pràctic. Així mateix, la ciència i la investigació es donen de nou la mà. “Comunica2 és un congrés universitari, per la qual cosa la part de comunicacions és especial. En la passada edició, celebrada en línia, comprovarem que el fet de dedicar una jornada prèvia a les ponències donava protagonisme a les comunicacions. Per tant, enguany la jornada prèvia a la inauguració la dedicarem a la presentació de comunicacions. La majoria són científiques, resultat de les investigacions que realitzen professors universitaris o doctorands, però també comunicacions professionals que recullen els resultats de treballs i de noves experiències". 
 
Dirigit a estudiants, professionals i investigadors
 
Comunica2 està dirigit a estudiants, professionals i investigadors, a fi de reflexionar i analitzar sobre com ha revolucionat el món de la comunicació 2.0. “Tenim la sort de fer-ho al Campus de Gandia, és un entorn envejable. Això és un plus perquè vulguen vindre des de tota Espanya”, ha afirmat Marga Cabrera, codirectora.
 
Més informació, comunica2.webs.upv.es
 
(18/11/2021)



EMAS upv