- -
UPV
 

Torna el jazz al Campus de Gandia

Torna el jazz al Campus de Gandia

Remembering Ella, Eva Romero Quartet ret homenatge a Ella Fitzgerald

Novembre, el festival de jazz de la Universitat Politècnica de València (UPV), celebra la seua XXVII edició, del 2 al 5 de novembre de 2021. Després de la pausa del 2020 a causa de la pandèmia, tornen els concerts de lliure accés als campus de Vera, Alcoi i Gandia. El certamen d'enguany combina la joventut amb l'experiència i serà de nou una mostra de les tendències més recents del jazz valencià.
 
Al Campus de Gandia, Eva Romero Quartet retrà homenatge a Ella Fitzerald el dijous, 4 de novembre, a les 20.00 hores, a l'Aula Magna. 

Remembering Ella, Eva Romero Quartet
 
Remembering Ella és un espectacle basat en el repertori que durant molts anys va cantar Ella Fitzgerald amb el trio de Tommy Flanagan i pel qual és considerada una de les millors cantants de la història del jazz. Els temes van ser arreglats per a les extraordinàries qualitats vocals d'Ella, que feien les delícies de tots els públics. 
 
En aquest Remembering Ella, Eva Romero recrea l'estil i l'essència de la primera dama del jazz. A la valenciana li acompanyaran, els també valencians, Edu Marquina (piano), César Cortés (contrabaix) i José Reillo (bateria).
 
Eva Romero Quartet retrà homenatge a Ella Fitzgerald el dijous, 4 de novembre, a les 20.00 hores, a l'Aula Magna del Campus de Gandia. 
 
(04/11/2021)



EMAS upv