- -
UPV
 

Tecnologia per a la detecció precoç de malalties

Tecnologia per a la detecció precoç de malalties

Píndola tecnològica organitzada pel programa Safor Salut

En el marc del programa de cooperació Safor Salut - iniciativa conjunta entre el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV); la Fundació FISABIO, a través del Departament de Salut de Gandia i l'Hospital La Pedrera, i la Federació d'Associacions d'Empresaris de la Safor (FAES) - s'ha organitzat una jornada sobre tecnologies per a la detecció precoç de malalties. 
 
Tecnologia per a la detecció precoç de malalties
 
L'objectiu d'aquesta sessió és aportar informació per a incentivar la creació de nous projectes d'investigació i innovació col·laboratius. Per això, s'abordaran els conceptes bàsics de la tecnologia existent relacionada amb la detecció precoç aplicats al sector sanitari i s'analitzaran els progressos i els límits tecnològics existents a través d'experiències d'èxit.
 
Aquesta píndola tecnològica està dirigida al personal investigador del Campus de Gandia, al personal sanitari, a les empreses de la comarca de la Safor i associacions de pacients, perquè puguen proposar millores en l'atenció de pacients i la salut global de la població mitjançant la detecció precoç de malalties.
 
Investigadors del Campus de Gandia
 
El programa de l'esdeveniment inclou les intervencions de José Joaquín Rieta i Salvador Ardit, investigadors del Campus de Gandia. Rieta versarà sobre la detecció precoç de malalties cardiovasculars mitjançant intel·ligència artificial i Ardit, sobre l'anàlisi i l'aplicació de sinergies entre intel·ligència artificial i neurociència computacional per a millorar l'enteniment i tractament de malalties neurològiques. 
 
La píndola tecnològica “Tecnologia per a la detecció precoç de malalties” es desenvoluparà el dijous, 28 d'octubre, de 13.00 a 14.30 hores, a través de la plataforma Zoom.
 
Per a més informació sobre la jornada, així com per a inscriure's en ella, consulta aquest enllaç.  
 
(27/10/2021)



EMAS upv