- -
UPV
 

Premis Final de Grau

Premis Final de Grau

Lliurament dels Premis Final de Grau curs 2020-2021

Durant el transcurs de la Conferència Inaugural del curs acadèmic 2021-2022 al Campus de Gandia, s'ha fet el lliurament dels Premis Final de Grau. En total, cinc premis amb els seus corresponents accèssits per als qui han finalitzat els seus estudis de Grau en aquest centre universitari en el període comprés entre l'1 d'octubre de 2020 i el 30 de setembre de 2021. Cada primer premi compta amb una dotació econòmica de 500 euros i els accèssits de 200 euros. 
 
Relació de premis i premiats 
 
En el Grau en Turisme, el primer premi, dotat per l'Ajuntament de Gandia, ha sigut atorgat a Blanca Martínez Bou i l'accèssit, concedit per Viatges Gandia, SL., a María García-Pozuelo García. 
 
En el Grau en Ciències Ambientals, el primer premi, dotat per l'empresa Grup Tragsa, ha sigut lliurat a Gonzalo Fructuoso Rodríguez i l'accèssit, dotat per l'empresa Companyia de Tractaments Llevant, SL., a Alfons Vila Barceló. 
 
En el Grau en Comunicació Audiovisual, el primer premi, dotat per l'empresa Bollo International Fruits, SL., ha sigut atorgat a Teodoro Vallet Sánchez i l'accèssit, dotat també per l'empresa Bollo International Fruits, SL., a Alejandro Perdomo Santana. 
 
En el Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge, el primer premi, dotat pel Col·legi Oficial i Associació de Graduats en Enginyeria de Telecomunicació i TIC de la Comunitat Valenciana, ha sigut atorgat a Lucía Martínez Palomo i l'accèssit, dotat per l'empresa Medip Health SL., a Neus García Monzón. A més, el Col·legi Oficial i Associació de Graduats en Enginyeria de Telecomunicació i TIC de la Comunitat Valenciana ha fet lliurament d'una distinció i diploma a les dues guardonades. 
 
Finalment, en el Grau en Tecnologies Interactives, el primer premi, dotat per Damarc Agrobotic, SL., ha sigut atorgat a Emilia Rosa Van Der Heide i l'accèssit, dotat per Locatec Aplicacions Informàtiques, SL., a Joan Lluís Fuster Daviu.
 
(21/10/2021)



EMAS upv