- -
UPV
 

Les noves masculinitats alternatives

Les noves masculinitats alternatives

Jornada per a reflexionar sobre les noves masculinitats alternatives, organitza el Comitè d'Igualtat

Guillermo Legorburo Torres, professor de la Universitat Rovira i Virgili i membre del Grup Tagore d’Homes en Diàleg, participarà en la jornada “Les noves masculinitats alternatives” que ha organitzat el Comitè d’Igualtat del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV). 
 
NAM, noves masculinitats alternatives
 
La investigació sobre masculinitats reuneix diferents temes des de diverses disciplines. Un d’ells ha sigut l'anàlisi de la reproducció del model tradicional de masculinitat heterosexual i els seus efectes en la violència de gènere. Recents evidències científiques sobre la continuïtat d'aquest problema social han mostrat l'existència de tres tipus diferents de masculinitats. 
 
Per aquesta raó, la jornada que ha organitzat el Comitè d’Igualtat pretén abordar l'existència d'aquests tres tipus de masculinitats i analitzar tant les seues característiques com les conseqüències que tenen per a la prevenció de la violència de gènere.

Sobre el Grup Tagore d’Homes en Diàleg
 
A principis de 2016, el grup es va constituir i va prendre el nom de Grup Tagore d’Homes en Diàleg amb el ferm somni de contribuir a promoure una educació basada en les millors relacions que es fonamenten en el respecte, el desig, la igualtat, la solidaritat i la llibertat. En l’actualitat, continua treballant per a visibilitzar i dotar d'atractiu les NAM en els centres educatius.
 
La jornada, “Les noves masculinitats alternatives”, que ha organitzat el Comitè d’Igualtat  tindrà lloc el dijous, 28 d’octubre, a les 12.30 hores, en la Sala de Conferències del Campus de Gandia. 
 
(27/10/2021)



EMAS upv