- -
UPV
 

Programa MERIDIES-PAS 2021/2022

Programa MERIDIES-PAS 2021/2022

T'agradaria realitzar una estada de tres setmanes en el marc d'un projecte de cooperació internacional?

El Programa MERIDIES-PAS és un programa de mobilitat internacional dirigit al Personal d'Administració i Serveis (PAS) que finança estades curtes, de tres setmanes, en països prioritaris per a la cooperació internacional. 
 
Gestionat pel Centre de Cooperació al Desenvolupament (CCD) de la Universitat Politècnica de València (UPV), té com a objecte fomentar la cooperació tècnica a través de l'intercanvi de coneixements, per a augmentar les capacitats d'institucions amb les quals col·labora la UPV en programes de cooperació internacional al desenvolupament. 
 
Així mateix, aquest programa permet establir vincles de col·laboració amb aquelles entitats els fins de les quals siguen l'erradicació de la pobresa, la desigualtat i la contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
 
Programa MERIDIES-PAS
 
MERIDIES-PAS permet al Personal d'Administració i Serveis de la UPV la participació en programes i projectes de cooperació per al desenvolupament a través d'universitats, Organitzacions No Governamentals de Desenvolupament, organismos internacionals, entitats socials o altres actors del sistema internacional de cooperació al desenvolupament. 
 
A més, MERIDIES-PAS facilita que el personal puga posar en pràctica el seu acompliment professional en aquestes institucions. 
 
Per tant, la participació en MERIDIES-PAS es basa  fer tasques similars a les que el personal té encomanat en el seu lloc de treball habitual, establint un espai d'intercanvi de coneixements entre les dues parts.
 
Enguany la novetat és que hi ha dues modalitats: una, en la qual el CCD proposa uns destins i una altra oberta, en la qual el PAS proposa un destí en el qual realitzar la cooperació tècnica.
 
Per a més informació, consulta la pàgina web del Centre de Cooperació al Desenvolupament, www.accd.upv.es

Les sol·licituds hauran de presentar-se abans del 15 de novembre. 

(12/11/2021)



EMAS upv