- -
UPV
 

I Jornada American Space

I Jornada American Space

Participa en la primera sessió que organitza l’American Space València al Campus de Gandia

El dimecres, 20 d'octubre, assisteix a la primera jornada que l’American Space València organitza al Campus de Gandia. 

Durant la jornada es tractarà l'aprenentatge de l'idioma anglès i la cultura americana, els passos per a cursar estudis de postgrau als Estats Units i la conservació dels oceans en col·laboració amb BioAgradables. 

Les quatre sessions de la jornada seran en anglès, són gratuïtes i estan obertes a tot el públic.

American Space València

American Space València és un espai de trobada per a connectar, compartir i aprendre. Fruit de la col·laboració signada entre la Universitat Politècnica de València (UPV) i l'Ambaixada dels Estats Units d'Amèrica a Madrid el desembre de 2013, està situat en l'edifici 4P del Campus de Vera de la UPV. 

Dirigit per Debra Westall, professora del Departament de Lingüística Aplicada de la UPV, aquesta iniciativa ja consolidada, “compta amb cinc programes clau a través dels quals organitzem diferents activitats: informació sobre els Estats Units, aprenentatge d'anglès, assessorament per a estudiar als Estats Units, programes culturals i intercanvi d'experiències”. 

Totes les accions són gratuïtes i estan obertes al públic, “tant a la comunitat universitària de la UPV com a totes aquelles persones amb ganes d'aprendre i compartir inquietuds”.

“Des de l’American Space organitzem tota classe d'activitats i per a tots els públics, així com esdeveniments solidaris i de conscienciació”, ha subratllat la seua directora. Per això, en la sessió del Campus de Gandia, el fundador de l'ONG BioAgradables, Emilio Beladiez, ens parlarà sobre la conservació dels oceans i la ciència ciutadana. 

Consulta el programa complet de la jornada de l’American Space València al Campus de Gandia, i inscriu-te en aquest enllaç

(20/10/2021)



EMAS upv