- -
UPV
 

Curs d'iniciaciķ al doblatge cinematogrāfic

Curs d'iniciaciķ al doblatge cinematogrāfic

Diverteix-te i aprén a utilitzar la veu de manera correcta

Si t’interessa el doblatge cinematogràfic o dominar l'ús de la veu per a parlar en públic, inscriu-te en el Curs d'Iniciació al Doblatge Cinematogràfic i Ús de la Veu
 
Aquest curs, organitzat en el marc de la Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) i impartit pel periodista i professor Joan Tur, té com a objectiu que l'alumnat siga capaç d'utilitzar la veu de manera correcta; el ritme, volum i so, així com tots els elements essencials, no sols per a dominar les tècniques de doblatge cinematogràfic, sinó també per a aplicar-los en la comunicació diària de professionals que parlen en públic. 
 
A més, durant les sessions d’aquest curs es posarà veu als personatges d'una pel·lícula. La finalitat és acostar l'alumnat als conceptes bàsics de la interpretació. 
 
El Curs d'Iniciació al Doblatge Cinematogràfic i Ús de la Veu, de 16 hores de duració, s'impartirà de manera presencial, del 26 d'octubre al 4 de novembre, dimarts i dijous, de 16.30 a 20.30 hores, a l'Espai Emprenedor, Edifici B, del Campus de Gandia. 
 
Per a més informació i inscripció, punxa ací
 
(21/10/2021)



EMAS upv