- -
UPV
 

Llibres per a llegir

Llibres per a llegir

La Biblioteca Campus Gandia-CRAI ha seleccionat les millors lectures per a aquest estiu

L'estiu és, potser, el millor moment per a llegir. Novel·les, assajos, biografies, contes, guies de viatges… En format electrònic o en paper. Llibres recomanats i altres imprescindibles.
 
Pots aprofitar aquests mesos per a gaudir amb la lectura i traslladar-te en el temps; conéixer personatges entranyables i viure les seues històries; llegir llibres que et facen pensar o simplement, desconnectar… i sense moure't de casa poder visitar llocs desconeguts. 
 
Des de la Biblioteca Campus Gandia-CRAI han elaborat una llista de lectures, de temàtica variada, de diferents estils i formats. A més, en el blog pots consultar totes les novetats rebudes durant aquest 2021 (monografies, vídeos i revistes), així com les seleccions temàtiques sobre: Berlanga, Internet, Dia del Llibre, ODS, Dones i Ciència, Aiguamolls, Gandia i la Safor.
 
Aprofita aquests dies d'estiu i descobreix la teua lectura favorita!
 
Recorda que, la Biblioteca Campus Gandia-CRAI manté la reserva des de Polibuscador i cita prèvia per a préstec/devolució, i que durant tot el mes de juliol l'horari és l'habitual, de 8 a 21 hores. 
 
(09/07/2021)



EMAS upv