- -
UPV
 

Universitat Sčnior

Universitat Sčnior

Obert el termini d'inscripció de la Universitat Sènior del Campus de Gandia

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha obert el termini d'inscripció del programa Universitat Sènior que s'impartirà durant el curs acadèmic 2021-2022. 
 
Cultura xinesa; L'origen de les coses: dissenye industrial i comunicació; Història de l'art en l'antiguitat; Entre alqueries i castells; La transformació del paisatge de la Safor o Ciència i gènere són algunes de les temàtiques que inclou aquesta iniciativa. 
 
Universitat Sènior Campus de Gandia
 
Cal recordar que, la Universitat Sènior és el programa de la UPV per a majors de 55 anys. Al Campus de Gandia, està en marxa des del curs 2017-2018, comptant des de llavors amb un gran acolliment. També durant el curs 2020-2021 s'ha desenvolupat, ja que el Campus complia amb tots els requisits de les restriccions per la pandèmia. Així ho avala el certificat per a la reducció de riscos per contagi de coronavirus SARS-VoV-2, emés per la Secretaria de l'Estat de Turisme, en el marc del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins.
 
Com ha explicat la subdirectora d'Alumnat i Innovació Educativa, Eva Mestre, “la nostra voluntat és oferir a l'alumnat sènior la vertadera experiència universitària, igual que a la resta d'estudiants del Campus de Gandia, amb accés a les instal·lacions, als actes que s'organitzen…”. Per això, la Universitat Sènior es distingeix pel seu caràcter divulgatiu i cultural, dirigida a totes les persones que tinguen un interés pel saber, procurant presentar un ampli mostrari de la vida universitària en totes les seues facetes, sense oblidar els aspectes socials de l'entorn. 
 
Curs 2021-2022
 
Per al pròxim curs, “hem intentat oferir un programa complet i complementari, que comprén des de l'antiguitat a la modernitat, des de les matemàtiques a la cuina, des del més local i el més pròxim pel cap alt global i intercultural. Quasi totes les assignatures tenen activitats complementàries i visites. Les assignatures i tallers venen acompanyats de monogràfics complementaris als quals l'alumnat pot matricular-se de manera voluntària”. 
 
El curs del programa Universitat Sènior del Campus de Gandia es desenvoluparà del 19 d'octubre de 2021 al 28 d'abril de 2022. Les classes s'impartiran, de manera presencial, a la Sala de Conferències 1 i 4, els dimarts i dijous, de 16.30 a 18.00 hores i de 18.30 a 20.00 hores.
 
La inscripció pot fer-se per Internet o presencialment, dimarts i dijous, de 9.00 a 12.00 hores, a l'aula 31 del Campus de Gandia.
 
(13/07/2021)



EMAS upv