- -
UPV
 

Cerimōnia de graduaciķ

Cerimōnia de graduaciķ

Segueix en directe les cerimònies de graduació d'estudiants del Campus de Gandia

Estudiants d'últim curs dels graus que s'imparteixen al Campus de Gandia (Grau en Ciències Ambientals, Grau en Comunicació Audiovisual, Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació. So i Imatge, Grau en Tecnologies Interactives i Grau en Turisme), també de màsters (Màster Universitari en Comunicació Transmèdia, Màster Universitari en Avaluació i Seguiment Ambiental d'Ecosistemes Marins i Costaners i Màster Universitari en Enginyeria Acústica) celebren aquests dies la seua graduació. 
 
En aquesta ocasió, prop de 350 persones rebran la seua banda de graduació. Ja que, al conjunt d'universitaris que han finalitzat els seus estudis de grau o màster aquest curs acadèmic, se suma el de la promoció anterior que a causa de la crisi sanitària no va poder festejar la seua graduació.
 
Durant el transcurs de les diverses cerimònies, es reconeixerà el treball desenvolupat i la capacitat d'adaptació per part de l'alumnat a les circumstàncies generades per la pandèmia. 
 
A fi de complir amb les mesures de seguretat establides, assistiran als esdeveniments (que tindran lloc a l'Aula Magna i Saló de Graus del Campus de Gandia a partir de les 18.30 hores), només estudiants i membres de la comunitat universitària més pròxima a la titulació. 
 
Per això, les cerimònies de graduació podran seguir-se també en directe a través de Facebook i YouTube.
 
Calendari de graduacions al Campus de Gandia 
 
Divendres, 11 de juny
Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge i Grau en Comunicació Audiovisual (2020)
 
Dijous, 17 de juny
Màster Universitari en Comunicació Transmèdia i Màster Universitari en Enginyeria Acústica (2021)
 
Divendres, 18 de juny
Doble Grau Administració i Direcció d'Empreses i Turisme, Grau en Turisme i Grau en Ciències Ambientals (2020)
 
Divendres, 9 de juliol
Doble Grau Administració i Direcció d'Empreses, Grau en Turisme, Grau en Ciències Ambientals i Màster Universitari en Avaluació i Seguiment Ambiental d'Ecosistemes Marins i Costaners (2021)
 
Divendres, 16 de juliol
Grau en Comunicació Audiovisual (2021)
 
Divendres, 23 de juliol
Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge i Grau en Tecnologies Interactives (2021)
 
(26/06/2021)



EMAS upv