- -
UPV
 

Māster Universitari en Comunicaciķ Transmčdia

Māster Universitari en Comunicaciķ Transmčdia

Un màster oficial enfocat a la comunicació digital

El Màster Universitari en Comunicació Transmèdia, que s'imparteix al Campus de Gandia per segon any consecutiu, és un màster enfocat a la comunicació digital; un sector transversal molt demandat i amb múltiples eixides professionals. 
 
Forma't en el que més t'agrada
 
L'objectiu principal és contar històries a través de diferents plataformes i formats, integrant l'audiència i generant comunitat amb ella. Es tracta de formar professionals d'alta qualificació per a la producció de projectes transmèdia capaços d'exercir la comunicació com una forma integral de generar projectes expandits en múltiples mitjans.

En què podràs treballar?
 
És una professió transversal, útil per a qualsevol classe d'empresa que necessite comunicar en els nous formats d'internet. Les professions poden ser: creador de continguts digitals, dissenyador de narratives visuals de ficció i no ficció, guionista transmèdia, tècnic de publicitat digital, director de projectes transmèdia, tècnic en màrqueting digital, analista d'audiència o gestor de xarxes socials i comunitats d'usuaris. 
 
El Màster Universitari en Comunicació Transmèdia dona resposta a la demanda de formació en l'àmbit de la comunicació i, en concret, als nous escenaris conseqüència de la irrupció de les xarxes socials i dels nous models de consum de mitjans. 
 
Destinataris del màster
 
Aquest màster va dirigit a aquelles persones que posseïsquen titulació superior universitària i desitgen ampliar la seua formació o reciclar-se en l'àmbit de la Comunicació Audiovisual, les Noves Narratives i les Arts Visuals i Sonores. El caràcter multidisciplinari d'aquestes àrees, la seua vinculació amb les tecnologies de la imatge i del so i els sectors implicats estan relacionades amb les següents titulacions, considerades prioritàries per a l'accés al màster: Comunicació Audiovisual, Ciències de la Informació, Grau en Tecnologies Interactives, Belles arts, Publicitat i Relacions Públiques, Enginyeries en Disseny, Administració i Direcció d'Empreses o Turisme.
 
Pràctiques en empresa
 
A més, el Màster col·labora amb el Congrés Internacional en Comunicació i Tecnologia, Comunica2. L'alumnat del màster que així ho desitge pot col·laborar en les diferents àrees de treball de la trobada. A més, el màster ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses, les quals es van oferint al llarg del curs. 
 
I si vols continuar investigant, aquest màster t'ofereix accés directe a estudis de doctorat.
 
Per a més informació, consulta la web oficial del Màster en Comunicació Transmèdia o les seues xarxes socials.
 
(31/05/2021)



EMAS upv