- -
UPV
 

Dia Mundial dels Oceans

Dia Mundial dels Oceans

Inscriu-te en el seminari web que ha organitzat l’American Space 

El 8 de juny se celebra el Dia Mundial dels Oceans, una data establida per l'Organització de les Nacions Unides (ONU) amb l'objectiu de reconèixer la importància que tenen els oceans per a totes les espècies, ja que representen el principal pulmó del planeta i són els responsables de generar l'oxigen i aconseguir l'equilibri ecològic, tant aquàtic com terrestre. 
 
Oceans are future’21, seminari web en anglès
 
Amb motiu d'aquesta commemoració, l’American Space València -amb seu a la Universitat Politècnica de València (UPV)- i l'organització BIOagradables han organitzat un seminari web en el qual destacats experts presentaran i explicaran el treball que realitzen per a donar solució a la contaminació que estan patint les nostres mars i oceans. Així mateix, durant les sessions de la trobada s'abordaran actituds més responsables per a cuidar el nostre entorn natural i, sobretot, per a sensibilitzar sobre la problemàtica dels residus en les nostres costes.
 
El seminari web, de caràcter gratuït, s'impartirà en llengua anglesa, el dimarts, 8 de juny, de 18.00 a 20.30 hores, a través de la plataforma Zoom.
 
Per a més informació i inscripció, consulta el següent enllaç.
 
(27/05/2021)



EMAS upv