- -
UPV
 

Māster Universitari en Avaluaciķ i Seguiment Ambiental d'Ecosistemes Marins i Costaners

Māster Universitari en Avaluaciķ i Seguiment Ambiental d'Ecosistemes Marins i Costaners

Prepara't per a treballar en el medi marí i les zones costaneres

Amb la finalitat de formar especialistes d'alt nivell en l'anàlisi, l'avaluació i el seguiment dels ecosistemes marins i costaners, el Campus de Gandia imparteix el Màster Universitari en Avaluació i Seguiment Ambiental d'Ecosistemes Marins i Costaners, MEMIC. 

Màster Universitari en Avaluació i Seguiment Ambiental d'Ecosistemes Marins i Costaners, MEMIC

Mitjançant una formació científica i d'aplicació tecnològica, aquest Màster forma professionals i personal investigador capaços d'analitzar l'estructura i el funcionament dels ecosistemes; definir indicadors d'estat dels ecosistemes, pressions i impactes; utilitzar models numèrics predictius per a predir canvis i avaluar impactes; utilitzar les tècniques d'estudi més avançades i adequades per a realitzar el seguiment dels indicadors, d'impacte i ecològics, i establir les mesures de prevenció d'impactes, rehabilitació i restauració dels ecosistemes.

Destinataris

El MEMIC està dirigit a titulats/titulades en àrees científiques i tècniques. Els perfils més adequats, a causa del seu caràcter multidisciplinari, són graduats/graduades en Ciències Ambientals, Ciències del Mar o Biologia; també enginyers/enginyeres de Monts, Camins, Canals i Ports o Forestals. Així com a llicenciats/llicenciades en Geografia, Geologia, Químiques, Física i Matemàtiques o dels graus que els substituïsquen o en aquelles matèries afins a les temàtiques del Màster.

Eixides professionals

Aquest Màster Universitari en Avaluació i Seguiment Ambiental d'Ecosistemes Marins i Costaners s'ha dissenyat per a formar professionals dedicats a la gestió, planificació, investigació i consultoria en l'àmbit del medi marí i costaner, tant en el sector públic com en el privat, així com en el si d'organitzacions no governamentals.

Requisits d'accés obligatoris

Cal recordar que, per a accedir als ensenyaments oficials de Màster serà necessari estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol o un altre expedit per una institució d'educació superior de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) que faculten del títol per a l'accés a ensenyaments de màster.

També podran accedir els titulats aliens a l'EEES sense necessitat de l'homologació dels seus títols, prèvia comprovació per part de la Universitat que s'acredita un nivell de formació equivalent als corresponents títols universitaris oficials espanyols i que faculten al país expedidor del títol per a l'accés a ensenyaments de postgrau.

Per a més informació, consulta la web oficial del màster

(29/05/2021)



EMAS upv