- -
UPV
 

Blog bibcraigandia

Blog bibcraigandia

Nou canal de comunicació de la Biblioteca Campus Gandia-CRAI

La Biblioteca del Campus de Gandia-CRAI disposa d'un nou espai de comunicació de novetats, seleccions temàtiques i notícies, es tracta del blog bibcraigandia. 

Aquest canal s’afegeix als seus perfils de Facebook, Twitter i Instagram. A més, continua mantenint comptes en YouTube o Pinterest. També en les plataformes UPVmedia o Politube. “A través d'aquest nou espai de comunicació, volem connectar i interactuar amb els usuaris de la Biblioteca, convidant-los a descobrir noves lectures, a aprofundir en un tema, a informar-los de les activitats que realitzen en col·laboració amb el Campus”, ha indicat Natalia Sastre, responsable de la Biblioteca Campus Gandia-CRAI.

El blog bibcraigandia s'ha organitzat en quatre categories: Seleccions, Destacats, Novetats i Notícies. En la primera d'elles, es recullen les seleccions temàtiques que la Biblioteca Campus Gandia-CRAI realitza cada mes, així com les dedicades a efemèrides o les relacionades amb esdeveniments del campus en les quals col·labora. Aquestes seleccions temàtiques inclouen diferents materials: llibres, revistes, pel·lícules… fins a Treballs Fi de Grau i Fi de Màster. 

En la secció Destacats, es donen a conèixer els recursos dels quals disposa: biblioguies, bases de dades, portals de recursos electrònics…, tots ells a la disposició de l'usuari. 

En Novetats es mostren les novetats que arriben a la col·lecció de la biblioteca cada mes, tant els últims llibres rebuts com els últims números de revistes. 

I, finalment, l'usuari pot estar informat d'aquells temes d'interés relacionats amb els estudis i les investigacions del Campus de Gandia a través de la quarta secció del blog, denominada Notícies.

Com ha afirmat Sastre, “els blogs són una eina adulta en aquest món digital, una eina viva que continuen consultant milions de persones cada mes. Per això, després d'analitzar diferents propostes, pensem que el blog reuneix totes les característiques per a donar visibilitat al nostre treball”. 

Biblioteca Campus Gandia-CRAI

La Biblioteca Campus Gandia-CRAI és el conjunt d'espais, col·leccions i serveis que donen suport a l'aprenentatge, la docència, la investigació i la gestió del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV). 

Ofereix espais moderns i versàtils, col·leccions i recursos d'informació especialitzats en les àrees d'estudi i investigació del Campus i una àmplia varietat de serveis, tant presencials com electrònics, dirigits fonamentalment a la comunitat universitària.

Horari Biblioteca Campus Gandia-CRAI, de dilluns a divendres, de 08.00 a 21.00 hores.

Temporalment, a causa de la COVID-19, l'accés està restringit als membres de la comunitat universitària UPV.

(30/03/2021)



EMAS upv