- -
UPV
 
25/11/20
Notícia
Juga amb els #termesUPV i crea un microrelat en Instagram

#termesUPV, un joc en Instagram sobre termes científics

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) de la UPV organitza el joc #termesUPV, a través del compte d’Instagram @spnlbondia, per ajudar a conèixer la terminologia en valencià dels estudis dels 13 centres de la UPV, dels campus d’Alcoi, Gandia i Vera.

 

A. Publicacions en Instagram

L’SPNL oferirà a través d’Instagram una petita mostra de la terminologia de les titulacions que s’imparteixen en cada centre i a través del joc #termesUPV buscarà la interacció amb els estudiants, els centres i els membres de la UPV en general.

 

B.  El joc #termesUPV: crear amb termes en Instagram

Fins al 15 de desembre, l’SPNL publicarà en el perfil d’Instagram @spnlbondia imatges dels centres de la UPV amb una mostra de termes de les titulacions.

Les persones participants han de crear en Instagram un microrelat de tema lliure, fins a 200 paraules, jugant almenys amb dos dels termes de la publicació i utilitzant l’etiqueta #termesUPV i esmentant l’@spnlbondia

Els microrelats necessàriament s’hauran de publicar en els comentaris de la mateixa publicació.

Els microrelats es podran compartir o no en les històries del propi perfil.


C. Obsequis

Els participants en el joc entraran automàticament en el sorteig d’obsequis relacionats amb el lema “M’agrada el valencià”. L’SPNL contactarà amb els usuaris de la UPV que tinguen compte en Instagram i que resulten premiats.

 

D. Termini de participació: fins al 20 de desembre

Organitza: Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia, spnl@upv.es, Facebook: /spnlbondia, Twitter: @spnlbondia, Instagram: @spnlbondia)

ATENCIÓ: el missatge conté un annex que es pot descarregar punxant sobre l'enllaç següent:

https://aplicat.upv.es:443/tibi2-app/anexo/anexo.faces?p_id=XB382701ACD5CB47B


EMAS upv