- -
UPV
 
09/11/20
Notícia
Millora la teua parla o ajuda a parlar amb el Mentoratge Lingüístic per Teams

L’objectiu és conversar en valencià per millorar-ne el coneixement i l’ús de la llengua.

Aquest curs 2020-2021, el Mentoratge Lingüístic serà exclusivament per Teams.

DESTINATARIS
 
a) En qualitat d’aprenents: PAS, PDI, alumnat dels cursos de valencià, alumnat dels grups de conversa i col·lectiu Alumni PLUS de la UPV
 
b)  En qualitat de mentors: Voluntariat Lingüístic, PAS i PDI
 
DURADA DEL PROGRAMA: consta d’un total de 10 hores, que es podrà realitzar fins al 20 de juny de 2021
 
SESSIONS: seran de 15 o 30 minuts, com a màxim, en l’horari que s’acorde entre la persona mentora i els aprenents assignats
 
FORMAT DE LA CONVERSA: es realitzarà per Teams, entre la persona mentora i un o dos aprenents
 
FORMES DE PARTICIPACIÓ:
 
a)  (APRENENTS) Per a practicar l’expressió oral en valencià: Cal emplenar el formulari per a aprenents: http://bit.ly/2VGLLCP. Segons la franja horària preferida i el nivell que vols practicar, t’assignarem una persona mentora, amb qui acordaràs el calendari de les sessions.
 
b)  (MENTORS) Per a ajudar una altra persona a practicar el valencià: Cal emplenar el formulari per a mentors: http://bit.ly/35tCfHw. Segons la franja horària que et vinga millor i el teu nivell (http://bit.ly/35HyRc7 i http://bit.ly/35EKCQD), t’assignarem els aprenents, amb els quals acordaràs el calendari de les sessions, que caldrà crear per Teams.
 
Hi haurà una reunió inicial amb els mentors el  26 novembre, a les 14 hores, per Teams, en la qual es donaran orientacions i bibliografia de suport.
 
Aquesta activitat està reconeguda amb crèdits ECTS, en el marc de les activitats del Voluntariat Lingüístic, d’acord amb l’“Oferta general per al reconeixement de crèdits per activitats en estudis universitaris de grau. Curs  2020-2021”. Per al reconeixement, cal ser estudiant de la UPV i estar inscrit en el Voluntariat Lingüístic.
 
TERMINI D’INSCRIPCIÓ (a qualsevol de les dues formes de participació): 22 de novembre de 2020
 
 
ATENCIÓ: el missatge conté un annex que es pot descarregar punxant sobre l'enllaç següent:
 
https://aplicat.upv.es:443/tibi2-app/anexo/anexo.faces?p_id=X0259E8C46F169DE4

EMAS upv