- -
UPV
 
21/07/20
Notícia
Matriculem-nos en valenciā en el curs 2020-2021

La campanya incideix en l’objectiu d’escollir el valencià com a llengua en primera preferència en la docència presencial o en línia.

La campanya “Matriculem-nos en valencià” 2020-2021 s’adreça als estudiants i es desenvolupa des del juliol fins al desembre.

Es proposen cinc accions:
 
1. Fins al 15 de setembre, en Instagram o al Facebook @spnlbondia: “En valencià a la UPV. Conta la teua història” amb l’etiqueta #matriculemnosenvalencià
 
Si t’has matriculat a la UPV participa en Instagram o al Facebook del Servei de Promoció i Normalització Lingüística @spnlbondia amb un microrelat, una història, una anècdota, una imatge... sobre “En valencià a la UPV. Conta la teua història” i utilitzar l’etiqueta “#matriculemnosenvalencià”. Les publicacions amb més “m’agrada”, optaran al sorteig de samarretes de grups de música en valencià.
 
2. Quan et matricules a la UPV, “Matricula’t en valencià”:
 
Escull la llengua en què vols rebre la docència:marca la casella valencià com a primera preferència independentment de la llengua en la qual s’oferisquen les assignatures.
 
Matricula’t en les assignatures que s’ofereixen en valencià, que podràs conèixer en començar la matriculació, ja que pel concepte de transparència lingüística (http://bit.ly/2N247Zr) pots conèixer en quina llengua s’imparteix qualsevol activitat docent o universitària abans de realitzar-la.
 
Matricula’t també en les assignatures de valencià tècnic, perquè aprendràs la terminologia, reforçaràs la competència comunicativa i professional i milloraràs els coneixements a les proves d’acreditació de valencià.
 
3. Des del primer dia a la universitat: “Utilitza el valencià” en qualsevol activitat acadèmica presencial i en línia. També durant tot el curs acadèmic.
 
4. Entre l’octubre i el desembre: “Rep l’obsequi de benvinguda”
 
Si has marcat la casella valencià com a primera preferència en la docència pots obtenir l’obsequi de la campanya “Matriculem-nos en valencià”.
 
5. Al gener: “Posa’t la samarreta de la música”, que es donarà...
 
A les publicacions amb més "m'agrada" d’“En valencià a la UPV. Conta la teua història”
 
I per sorteig entre els participants en la campanya
 

EMAS upv