- -
UPV
 
16/04/21
Notícia
O'Reilly for Higher Education

Més de 40.000 llibres electrònics, videos i tutorials sobre informàtica, tecnologies de la informació i habilitats de gestió disponibles en O'Reilly for Higher Education (abans Safari).

En O'Reilly for Higher Education trobarem també eines molt útils per a potenciar l'aprenentatge interactiu: learning paths, centres de recursos, estudis de casos, etc. És, a més a més, un recurs imprescindible per a estar al dia de les noves tendències en tecnologia i les seues aplicacions als negocis.

L'accés a O'Reilly pot realitzar-se des de qualsevol dels seus continguts inclosos en PoliBuscaodr (llibres, vídeos, etc.) o directament des de la plataforma. Tan sols haurem d'introduïr un correu institucional i accedir amb un ordinador de la UPV o amb connexió VPN.

És recomanable la creació d'un compte personal per poder accedir sense necessitat de connexió VPN i tindre accés al nostre historial, gestió de favorits, crear i compartir llistes de recursos, recomendacions personalitzades, etc.

Per crear el compte personal és necessari accedir la primera vegada mitjançant un ordinador de la UPV o amb connexió VPN si som a casa i seguir les instruccions del correu electrònic que rebrem.

O'Reilly for Higher Education


EMAS upv