- -
UPV
 
Fotocopiadoras, impresoras y escáneres
Biblioteca Central Instalaciones y equipamientos Fotocopiadoras, impresoras y escáneres  ...

A causa de les mesures antiCOVID-19, els espais i serveis de la biblioteca están sent modificats per adequar-los a la nova situació

Per a qualsevol consulta sobre els mateixos, posa't en contacte amb nosaltres a través del Xat, de PoliConsulta o per telèfon.

Les fotocopiadores, impressores i escàners d’ús públic estan fora de servei.

Aquest curs serà diferent a causa del coronavirus, per això en les biblioteques de la UPV hem adaptat els nostres espais i serveis per tal que la comunitat universitària puga seguir tenint accés als recursos bibliotecaris.

Tots els membres de la comunitat universitària som responsables de complir amb les mesures orientades a controlar i reduir la transmissió de la COVID-19. Depèn de tots i de totes mantenir allunyats els contagis de la nostra universitat.

Per això, gràcies per la vostra paciència i la vostra comprensió.

IMPRESSORES, FOTOCOPIADORES I ESCÀNERS

Els ordinadors d’accés públic de la Biblioteca Central estan connectats als equips de reprografia de la primera planta. Les impressores funcionen amb targeta recarregable que s’obté a la màquina expenedora habilitada al costat de les màquines.

Com funcionen?

En seleccionar l’acció ‘Imprimeix’ apareixen directament les impressores situades a la primera planta. Una vegada llançat el treball, només cal introduir la targeta i seleccionar el nom d’usuari i el document que es vulga imprimir.

Aquest servei depèn directament de Reprografia, que és responsable del manteniment; hi ha un telèfon directe a Reprografia per a comunicar qualsevol incidència.

Per imprimir des d'un portàtil PC

Per imprimir des d'un portàtil PC, cal anar a “Dispositius i impressores", seleccionar "Afegeix una impressora" i escriure la ruta següent:

\\impresoras\bib-ricoh106

\\impresoras\bib-ricoh108

Una vegada seleccionada es pot triar el driver postscript genèric o pcl genèric. També es poden descarregar, en el cas de la Ricoh, els drivers del fabricant.

Les dues impressores només admeten pagament amb targeta.

Escàners

La Biblioteca Central disposa de escàners A3 i A4 en la Sala de la la Informació, en la segona planta, enfront del taulell de préstec.


EMAS upv