- -
UPV
 
06/05/20
Notícia
Devoluciķ o donaciķ de la quota de soci del Servei d'Esports

Des del Servei d´Esports informem a tots els nostres socis i sòcies que poden sol·licitar la devolució o donació de la quota de soci del Servei d'Esports.

Des del Servei d´Esports informem a tots els nostres socis i sòcies que del 5 al 30 de maig pots sol·licitar des de la intranet, de forma automatitzada i sense gestions intermèdies,la devolució de la quota de sòcia o soci d'Esports corresponent al període comprès entre abril i juliol, atesa la situació excepcional de tancament de les nostres instal·lacions esportives i la suspensió de la docència presencial a causa de la COVID-19.

En aquesta línia, et convidem a sumar-te a la campanya de micromecenatge “UPV solidària davant la COVID-19”,per a donar suport i cobrir les necessitats acadèmiques de l'alumnat de la nostra Universitat que es trobe especialment afectat per aquesta crisi. Amb aquesta finalitat pots triar en la intranet entre rebre la devolució o destinar-la com a donació en aquesta campanya. Tan sols has d'entrar en la intranet i clicar l’opció que vols. Pots descarregar-te el certificat de donació des d'aquest mateix espai.

Esperem que prompte puga restablir-se la normalitat i tornem a gaudir de l'activitat esportiva junts. Molt d'ànim i gràcies per la teua comprensió.


EMAS upv