Jornades de Portes Obertes de la UPV
Sessions en línia JPA 2021

La Universitat Politècnica de València (UPV) organitza un any més les Jornades de Portes Obertes. En aquesta ocasió, a través de sessions en línia. El seu objectiu és presentar la universitat, els graus i dobles graus que impartim, i resoldre dubtes en directe amb professorat universitari. Sabem que triar una carrera no és tasca fàcil, per això volem ajudar-te en tot el que puguem.

Hem organitzat 14 xarrades durant els mesos d'abril i maig del 2021. La primera és la presentació de la UPV, on s'explicarà l'estructura dels estudis universitaris, les possibilitats d'intercanvi, els grups ARA, les dobles titulacions, esports, beques… És molt important que t'inscrigues a aquesta sessió, perquè et contarem tot el que necessites saber en el primer any a la UPV.

La resta de les sessions tracten específicament dels graus i dobles graus que oferim: notes de tall, eixides professionals, assignatures, pràctiques... Troba el grau que t'interesse en la xarrada corresponent i inscriu-te a tantes sessions com vulgues.

La duració de cada xarrada és d'una hora, aproximadament. En finalitzar, les persones assistents podran fer preguntes en directe per a resoldre qualsevol dubte pendent.
Inscriu-te ja i t'enviem un vídeo amb tot el que t'espera a la UPV!

JPA UPV
SESSIONS

UPV

Si vols saber més sobre els nostres graus, entra en:
estudiarala.upv.es/grausCalendariSesions ABRIL 2021

Dijous 15
Sessió 1
Dimarts 20
Sessió 2
Dijous 22
Sessió 3
Dimarts 27
Sessió 4 y Sessió 5
Dijous 29
Sessió 6


Sesions MAIG 2021

Dimarts 4
Sessió 7
Dijous 6
Sessió 8
Dimarts 11
Sessió 9
Dijous 13
Sessió 10
Dimarts 18
Sessió 11
Dijous 20
Sessió 12
Dimarts 25
Sessió 13
Dijous 27
Sessió 14campus UPV de excelenciacampus UPV de excelencia
upv Universitat Politècnica de València © 2019
EMAS upv